Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Gründer > Kontorplass

Kontorplass

Trenger du kontorplass? Ønsker du å tilhøre et innovativt miljø hvor du daglig kan bli inspirert og utveksle erfaringer, nettverk og kompetanse med andre skapere? Da er Kontorplass for deg!

Kontorplass med alle fasiliteter i innovasjonsfellesskapet til VIS

For hvem?

Kontorplass er tilgjengelig for alle gründere, inkludert enkeltpersoner og oppstartsbedrifter samt offentlige aktører og privat næringsliv som jobber med innovasjons- og utviklingsprosjekter.

Hva får du?

  • Et medlemskap i innovasjonsfellesskapet til VIS.
  • Medlemskapet gir deg tilgang til en kontorplass med alle fasiliteter og et stort fellesskap med over 300 andre gründere og et omfattende nettverk.
  • Medlemskapet er fleksibelt, og du kan signere avtale for en kortere eller lengre periode eller ha en løpende avtale.
  • Du kan velge mellom alt fra en fast kontorplass til fleksible løsninger.

Hvor?

Kontorplass er en kontorplass med alle fasiliteter i innovasjonsfellesskapet til VIS. Vi tilbyr kontorplass i ulike fellesskap på våre ulike adresser. Noen er tilpasset konkrete fagområder, mens andre retter seg mot gründere i ulike faser. Vi hjelper deg med å finne det riktige miljøet for deg.

Hvordan får du tilgang?

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i lokalene våre for en omvisning og for å få mer informasjon om kontorplass. Fyll ut skjemaet nederst på siden, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Søk om kontorplass

Siva-partner

VIS er Siva-partner og deltar i det nasjonale inkubatorprogrammet til Siva. Inkubasjonsprogrammet skal utvikle fremtidens næringsliv gjennom å identifisere, videreutvikle og kommersialisere gode ideer til nye bedrifter og gi ny vekst i etablert næringsliv. Hovedmålet er økt nasjonal verdiskapning. Siva bidrar gjennom inkubasjonsprogrammet med tilskudd, kompetanse og nettverk.

Kontakt oss
Se alle ansatte i VIS ›
Bilde av Morten Hovland
– Miljøet er unikt, dette får man ikke mange andre steder. Alt er på plass og man prøver å bidra best mulig til at selskapene her skal lykkes.
Morten Hovland
Guilty
Bilde av Madeleine Aksdal
– Å ha kontor på Marineholmen gir tilgang til en enorm mengde kunnskap og nettverk innen akvakultur, som jeg kan anbefale på det sterkeste.
Madeleine Aksdal
Aqua Consulting
Våre løsninger
Fast kontorplass I
Fast arbeidsstasjon i åpent landskap på Marineholmen
Priser fra
1990,-
pr. mnd. ekskl. mva.
Fleksibel kontorplass I
Fleksibel arbeidsstasjon i åpent landskap på Marineholmen
1600,-
pr. mnd. ekskl. mva.
Flere kontorplasser
Har du behov for flere plasser? Ta kontakt.
Priser fra
1990,-
pr. mnd. ekskl. mva.
Studentplass
Fleksibel arbeidsstasjon i åpent landskap
Priser fra
250 ,-
pr. mnd. ekskl. mva.
Partnere
Logo for DNB
Logo for SANDS
Logo for NCE Seafood
Logo for NCE Maritime CleanTech
Logo for NCE Media
Logo for Finance Innovation
Logo for Human Innovation
Logo for Connect Vest
Logo for Innovasjon Norge
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for å få mer informasjon


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28