Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Innovasjon Norge: iSentio – en medisinsk revolusjon

Innovasjon Norge: iSentio – en medisinsk revolusjon

Isentio fortsetter å gjøre stor suksess fra kontorene i Nyskapingsparken. I dag har de 9 sykehus på kundelisten, og 4 kommer til hver måned. - Jeg husker vi drømte om dette før vi startet bedriften, men det var mer som en urealistisk dagdrøm, forteller Bjarte Karlsen fra iSentio til Innovasjon Norges magasin, Innsats.
10.08.2010

Nettverk avgjørende

iSentios forteller til bladet Innsats at det viktigste har ikke vært den økonomiske støtten fra Innovasjon Norge, men kompetansen og nettverket.  iSentio har mottatt utallige stipender og priser, men å få innpass på det amerikanske markedet er ikke lett. Innovasjon Norges kontorer i Boston stod klar til disposisjon for iSentio og dette var avgjørende for å oppnå viktige kontakter i USA. iSentio påpeker at hver gang de vil inn på markedet i et land, kontakter de Innovasjon Norges kontorer for å få drahjelp innn på markedet.

Har det som skal til

Sander J. Tufte leder Boston kontoret til Innovasjon Norge, et kontor med særlig kompetanse innen medisinsk teknologi.  Tufte fikk kontakt med iSentio allerede i 2005, og har hjulpet dem med markedsanalyser, valg av forretningsmodell og kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.  Innovasjon Norges kontorer i San Fransisco og Toronto ble også koblet inn. Han påpeker at iSentio er et utadvendt selskap  og opptatt av å bygge nettverk og relasjoner med kliniske oppinionsledere, noe som er alfa og omega for å lykkes internasjonalt innen helse-medisin industrien.

«- iSentio er et godt eksempel på hvordan Innovasjon Norge jobber sammen på tvers av kontorer innenlands og utenlands, og ikke minst hvordan vi jobber innen prioriterte sektorer» Sander J.  Tufte, Innovasjon Norge Boston


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28