Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Oppfinnerprisen 2010 – premie 75.000,-

Oppfinnerprisen 2010 – premie 75.000,-

Det er tid for å dele ut tilskudd til oppfinnere. Både Hordaland Fylkeskommune og Innovasjon Norge deler i disse dager ut penger til oppstartsbedrifter. "Ny vekst" deles ut av Innovasjon Norge og er hovedsaklig retttet mot bedrifter i distriktene. "Oppfinnerprisen 2010" har vært delt ut siden 1993 og retter seg mot bedrifter i Hordaland med et stort vekstpotensiale. Både Fylkeskommunen og Innovasjon Norge har som en viktig ambisjon at særlig kvinner og unge skal søke. Høres dette interessant ut for deg? Klikk på artikkelen og finn påmeldingsskjema nederst på siden og send inn din ide! Påmeldingsfrist for Oppfinnerprisen: 15.oktober 2010
28.09.2010

Oppfinnerprisen 2010

Oppfinnerprisen for Hordaland 2010 blir delt ut for å stimulere til økt kreativitet, innovasjon og verdiskaping i fylket. Det er derfor viktig at søker har vilje og evne til å realisere og kommersialisere oppfinnelsen sin. Fylkeskommunen benytter seg derfor av sitt gode nettverk av regionråd, næringshager, inkubatorer og Innovasjon Norge, for å sikre at kreative miljøer og personer får informasjon om konkurransen, forteller spesialrådgiver Torill Monstad. Prisen er i år på kr 75.000. I tillegg kan juryen gi to personer/miljø hederlig omtale. Prisen blir delt ut av fylkesordføreren på årets siste fylkesting i desember. Oppfinnerprisen har vært  utdelt hvert år siden 1993 med noen få unntak. Så langt er det bare menn som har vunnet. Fylkeskommunen oppfordrer derfor igjen spesielt kvinner og unge om å sende inn ideene og oppfinnelsene sine til konkurransen. Kandidater til Oppfinnerprisen skal være bosatt i og ha fast adresse i Hordaland. Hver kandidat kan melde seg på med inntil to oppfinnelser. Deltakere som ønsker å realisere ideen sin i Hordaland, vil få særskilt oppmerksomhet.

Påmeldingsfristen er satt til fredag 15. oktober 2010.

  • Retningslinjer (ikke lenger tilgjengelig)
  • Påmeldingsskjema (ikke lenger tilgjengelig)

Ny vekst

Nyvekst er en tilskuddsordning som skal bidra til å utløse og realisere potensialet for vekst i nyetablerte eller unge bedrifter i distriktene med et stort verdiskapingspotensial. Tjenesten gir mulighet for å finansiere driftskostnader i oppstartsfasen. En forutsetning for at Innovasjon Norge skal medvirke er at tilskuddet vil ha en utløsende effekt på utviklingsaktiviteter og prosjekter.

Ta kontakt med Innovasjon Norge Hordaland om du ønsker mer informasjon om Nyvekst. Du finner også informasjon om Nyvekst på www.innovasjonnorge.no .

 

 

 

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28