Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > BTO på First Tuesday 2. november

BTO på First Tuesday 2. november

Hva gjør Rune "Gekko" Rinnan i Bergen sammen med TextUrgy og BTO? - er tittel på neste First Tuesday arrangement. Sammen med First Tuesday byr BTO på en kveld det er verdt å få med seg: spennende foredrag om innovasjon fra forskningsmiljøene i Bergen, og ikke minst BTOs nye venturefond som Rune Rinnan vil fortelle mer om. Gå ikke glipp av en hyggelig og interessant kveld i Galleri Nygaten tirsdag 2. november kl 1900.
29.10.2010

MELD DEG PÅ HER

Rune Rinnan har vunnet gull i venture – nå skal han sammen med BTO sørge for nye muligheter for entreprenører og grundere i Bergen.

Hadde det ikke vært fantastisk om man kunne søke etter meningen (semantikken) i en tekst istedenfor å søke mot spesifikke ord (syntaksen)? Velkommen til TextUrgy og fremtidens søketeknologi!

Gå ikke glipp av:
Rune Rinnan,Administrerende direktør og formann i TeleVenture Management
Anders Haugland, Managing Director i Bergen Teknologioverføring AS (BTO)
Trond Walker, CEO TextUrgy AS

Gratis inngang, BTO spanderer drikke


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28