Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Eksamen i Subsea First Step: grunderkurs ledet av BTO Counsulting

Eksamen i Subsea First Step: grunderkurs ledet av BTO Counsulting

BTO Consulting har i høst ledet et gründerkurs for fem utvalgte grunderbedrifter i regionen. Kurset heter Subsea First Step, og aktive samarbeidspartnere har vært Statoil, Aker Solutions, Innovasjon Norge, Sarsia Seed, Energy Ventures, NCE Subsea og BTO. En sentral del av programmet var gjennomføringen av en ukes intensiv samling i uke 40. Samlingen ble avsluttet med presentasjon av hver forretningsidé for en bredt sammensatt gruppe bestående av samarbeidspartnerne. De fem bedriftene har fått presentere seg for mulige kunder og investorer, og forrige fredag ble ansett som eksamen for deltakerne.
15.11.2011

Les hele nyhetssaken her (ikke lenger tilgjengelig).

De fem bedriftene i Subsea First Step

Stormfjord har utviklet egen teknologi for raskt og effektivt å integrere og bruke 3D-data fra flere datakilder med ulikt format. Programmet er tenkte brukt i hele feltets levetid.

ProAnalysis er leverandør av høykvalitets online “olje i vann”-monitorering og -analyse for anvendelse til produsert vann-behandling i olje-og gassindustrien.

WiSUB tilbyr teknologi som består av en trådløs undersjøisk tilkobling som overfører high-speed data mellom to subsea grensesnitt. Dataoverføring i sjøvann oppnås via mikrobølgeteknologi.

Tecnor skal utvikle, produsere og selge kroker basert på en patentsøkt tilt/release-teknologi. Løsningen er en mekanisk krok for automatisk avkobling av last, hvor avkoblingen skjer når kroken har vært tiltet over en gitt vinkel i en forhåndsinnstilt tid.

Keystone.no leverer en web-basert løsning for å holde oversikt og kontroll over utstyr som brukes i offshoreoperasjoner. Programvaren gjør det mulig for bedrifter å styre alle aktivitetene i forhold til utstyr og operasjoner, inkludert logistikk, utleie, vedlikehold, lager og økonomi, og kan integreres med eksisterende ERP-systemer kunden har.

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28