Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > One2touch vant årets Rosingpris, kategori kreativitet

One2touch vant årets Rosingpris, kategori kreativitet

Rosingprisen deles ut hvert år av Den Norske Dataforeningen, og tildeles i ulike kategorier til mennesker og bedrifter som har gjort seg bemerket i det norske it-miljøet. BTO-selskapet One2touch AS er årets vinner av kreativitetsprisen, og her er juryens begrunnelse: Et produkt i verdensklasse, skal vi tro juryen. One2touch har utviklet et unikt nytt tastatur for mobile enheter, som er verdens første trådløse og batteriløse tastatur! Kjerneteknologien i tastaturet er fleksibilitet, og brukeren kan tilpasse det etter behov. Disse egenskapene gjør det særlig interessant innen helse- og næringsmiddelindustrien, der kravene til hygiene er stort.
06.12.2011

Arvid Torset, CTO i One2touch AS, mottok prisen av Fornyings- og Adminstrasjonsminister Rigmor Aasrud

Teknisk Ukeblad har skrevet om prisutdelingen og omtalt alle vinnerne


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28