Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > RFID/NFC miniklynge etablert gjennom BTO, NTNU og CK samhandlingsprosjekt

RFID/NFC miniklynge etablert gjennom BTO, NTNU og CK samhandlingsprosjekt

BTO har gjennom et samhandlingsprosjekt med NTNU Technology Transfer og Campus Kjeller samlet noen oppstartselskaper med fokus på RFID (Radio Frequency Identification) og NFC (Near Field communication). Formålet med miniklyngen er å undersøke om dette kan bidra til økt vekst og styrket markedsposisjon gjennom et felles prosjekt. Samhandlingsprosjektet er støttet av FORNY-programmet i Norges Forskningsråd. Bladet FOKUS har møtt aktørene under samling på GS1 smart Centre, les hele saken her
21.12.2011

Bildetekst: medlemmer av samhandlingsprosjektet, nr 3 fra venstre BTOs forretningsutvikler Dag Finne. Leder av selskapet One2Touch Arvid Torset i midten.

 

Bladet FOKUS har et oppslag om saken i desemberutgaven, les hele oppslaget her (ikke lenger tilgjengelig).

 

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28