Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > ACCEL – BTOs intensive og praktiske innovasjonsprogram for grunderselskap og studenter

ACCEL – BTOs intensive og praktiske innovasjonsprogram for grunderselskap og studenter

ACCEL er en intensiv, pedagogisk, morsomt, utfordrende og spennende innovasjonsprogram rettet mot oppstartsselskaper som er nær eller i akselerasjonensfasen. Programmet vil hjelpe å utvikle en levedyktig forretningsmodell, en investorvennlig forretningsplan og tempo.Programmet avsluttes med presentasjon til potensielle kunder og investorer. ACCEL ble utviklet av BTO i samarbeid med NCE Subsea og HiB våren 2011, rettet mot subsea-bransjen. Evalueringen i etterkant er bakgrunn for vår økte satsing på programmet. Nettsiden lansert i går, sjekk her
19.04.2012

ACCEL ble gjennomført første gang høsten 2011 under navnet First Step, rettet mot Subsea-bransjen. Neste ACCEL program er fokus Mediateknologi, deretter ACCEL Oil&Gas, disse skal foregå høsten 2012. Følg med for nærmere info.

BTO har mange store aktører med på laget i ACCEL-programmet. DNB har inngått avtale for gjennomføring i Bergen og Stavanger. Blant annet skal TV2 bidra i gjennomføringen av ACCEL Mediateknologi, og Energy Ventures er med som partner i ACCEL Oil&Gas.

Interessert i å vite mer om ACCEL-programmet?

Les mer på www.accel.no


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28