Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Søknadsprosessen til ACCEL Boring og Brønn er i gang!

Søknadsprosessen til ACCEL Boring og Brønn er i gang!

ACCEL tilbyr fem gründerselskaper mulighet til å utvikle en levedyktig forretningsplan med bistand fra høyt kvalifiserte ressurser. Selskapene skal få presentert forretningsplan for mulige investorer og kunder. Videre skal selskapene og studentene som deltar få praktisk opplæring i innovasjonsmetoder og verktøy.
29.06.2012

I nyere tid er Stavanger kalt «oljehovedstaden». Flere nasjonale og internasjonale oljeselskaper har sitt norske hovedkontor i Stavanger. Basert på dette utgangspunktet var det naturlig at gjennomføringen av ACCEL 2012 i Stavanger ville rette seg mot Olje & Gass, og spesielt mot Boring & Brønn.

– Deltakelse er gratis og vi har flotte samarbeidspartnere som har bidratt til å sørge for et lærerikt og spennende program. 100 % innsats, 100 % tilstedeværelse på alle samlingene og 100 % godt humør er eneste krav! – sier programleder Caspar M. Lund, som også er forretningsutvikler i BTO.

Programmet går utover tilsammen 9 dager med intoduksjonsdagen den 19. september. Presentasjon av endelige forretningsplaner vil finne sted på DnB Arena den 25. oktober.

Meld din interesse her (ikke lenger tilgjengelig).

Du kan laste ned brosjyren om ACCEL Boring og Brønn og få nærmere overskikt over programmet på våre hjemmesider.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28