Notice: Trying to get property 'guid' of non-object in /home/runcloud/webapps/vis-innovasjon/releases/20210709101750/wp-content/themes/vis/inc/VisPost.php on line 145
Hva skyldes gapet mellom innovasjonsvilje og evne? Hvor trykker skoen? Velkommen til kveldsseminar 25/9 i Bergen | VIS
Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Hva skyldes gapet mellom innovasjonsvilje og evne? Hvor trykker skoen? Velkommen til kveldsseminar 25/9 i Bergen

Hva skyldes gapet mellom innovasjonsvilje og evne? Hvor trykker skoen? Velkommen til kveldsseminar 25/9 i Bergen

Innovasjon er en nøkkel til utviklingen av et kunnskapsbasert samfunn. Erfaring viser gap mellom innovasjonsvilje og evne. Hva skyldes dette? Hvor trykker skoen? Ledere i FoU, industri, bank og finans, politikere, forskere og andre interesserte deltar. Foredragsholdere deler sine erfaringer fra sitt ståsted. NTVA, Tekna, CMR og BTO inviterer. Velkommen til å lytte og bidra. Mer info og påmelding her
06.09.2012

Innovasjon – et begrep som rommer et stort mangfold – er en nøkkel i utviklingen av et kunnskapsbasert samfunn. Med hederlige unntak viser erfaring at det er et gap mellom innovasjonsvilje og evne. Hva skyldes dette? Hvor trykker skoen? NTVA i samarbeid med Tekna, CMR og BTO inviterer til seminar, målet er å få svar som kan hjelpe oss videre. Velkommen til å lytte og bidra

  • Hva: Forskningsbasert innovasjon: Fremtidens næringsliv?
  • Hvor: VilVite-senteret, Thormøhlensgate 51 på Marineholmen, Bergen
  • Når: Tirsdag 25. september 2012 kl 16:00 – 21:00
  • Hvem: Spesielt ledere i forskningsinstitusjoner, industri, virkemiddelapparatet, bank og finans, samt politikere, forskere og andre som har interesse for dette viktige temaet.
  • Påmelding for deltakelse på middag kl 19:00

Fullstendig program og påmelding her (ikke lenger tilgjengelig).

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28