Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Subsea Next Step lansert – søk opptak i grunderprogrammet idag. Frist 1. oktober

Subsea Next Step lansert – søk opptak i grunderprogrammet idag. Frist 1. oktober

Etter svært gode resultater og tilbakemeldinger på sitt Subsea First Step-program, lanserer nå BTO og NCE Subsea oppfølgeren Subsea Next Step. Aker Solutions og DNB er sponsorer. Subsea Next Step er tilpasset bedrifter som har omsetning per i dag og som ønsker å utvikle seg videre med nye produkter, tjenester, nytt forretningsområde eller spinn-off innen subseabransjen. Første samling 12.-13. november. Søknadsfristen er 1. oktober.
17.09.2012

I programmet Subsea Next Step får du hjelp til å utvikle egen forretningsplan for nye produkter og tjenester, med bistand fra høyt kvalifiserte ressurspersoner. Som del av gjennomføringen får du tilgang til og innføring i verktøy og metoder som du kan bruke i videreutviklingene av egen bedrift.

Mer info og opptaksskjema på NCE Subsea web (ikke lenger tilgjengelig).

 

Kontaktinformasjon
For mer informasjon om Subsea Next Step ta kontakt med;

Initiativtakere og programeiere
NCE Subsea og BTO har utviklet programmet Subsea Next Step med basis i Subsea First Step, som ble gjennomført første gang høsten 2011 med svært gode resultater og tilbakemeldinger.

Sponsorer og hovedsamarbeidspartnere
Gjennomføring av Subsea Next Step 2012 støttes av Aker Solutions og DNB. De vil også bidra med ressurspersoner under gjennomføring av programmet.

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28