Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > ACCEL drilling&well started last week – 5 oil&gas companies is participating

ACCEL drilling&well started last week – 5 oil&gas companies is participating

ACCEL is an intensive innovation program for entrepreneurs and established businesses. The program offers 5 startup companies the possibility to develop a viable business plan with the assistance from highly qualified resources. The companies will get the opportunity to present the business plan to a panel of potential investors and customers. The participants will get practical training in innovation methods and tools. First session started last week, and will end 25th of October with presentation of the business plan.
11.10.2012

More info on http://accel.no/

Stavanger is called “The capital city of oil”. Several national and international oil companies have established their Norwegian headquarters here. Based on this, the ACCEL program aimed at oil and gas is carried out in Stavanger, with special focus on drilling and well. The following five companies have been selected to the programme:

Geomec www.geomec.com
Geomec utvikler en software for monitorering/analysering av brønninjeksjon. Brønndesign og problemløsningstjenester leveres som tillegg.

GOE-IP www.goe-ip.com
GOE-IP AS utvikler en Biologisk Adaptiv Plugg for økt oljeutvinning i økonomisk tomme reservoarer.

OTG Solutions AS www.otg.no
OTG utvikler en programvareløsning som visuelt presenterer all informasjon som påvirker risiko på riggen i en webløsning.

Sekal AS
Sekal utvikler en software for sanntidsovervåking og automasjon av boreprossesen og sanntidsmodellering av brønntilstand.

Stinger Technology AS www.stinger.no
Leverer system for gasslekkasjedeteksjon under vann for offshore rigger og plattformer.

Sponsors, organizers and partners of ACCEL Drilling&Well:

 

 

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28