Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > -Gode ideer er ikke nok, personlige egenskaper må til. BTOs Caspar Lund i Offshore.no

-Gode ideer er ikke nok, personlige egenskaper må til. BTOs Caspar Lund i Offshore.no

BTOs forretningsutvikler Caspar Lund er intervjuet av Offshore.no om gründerprogrammet ACCEL Boring og Brønn og hva som skal til for å lykkes. -Vi ser etter personlige egenskaper hos grunderne samtteamet rundt. En grunder brenner naturlig nok for sitt produkt eller ide, men vi ser også på hvordan vedkommende forholder seg til innspill fra teamet rundt, og dette utfordrer vi dem på, sier Lund. Les hele intervjuet i dagens utgave av Offshore.on her.
05.11.2012

Les hele oppslaget i Offshore.no 5. november 2012 her

Caspar har ansvar for BTOs gründerprogram ACCEL, som nettopp er gjennomført for olje og gass bransjen, nærmere bestemt boring og brønn. Tidligere ACCEL program er Mediatech og Subsea. Neste ACCEL program er Subsea Next Step som starter opp i november, og flere grunderprogram er under planlegging.

ACCEL programmene er fullfinansiert sponsorene, Boring og Brønn hadde følgende sponsorer med på laget: Statoil, Energy Ventures, DNB og Innovasjon Norge. BTO var arrangør i samarbeid med iPark, Synesvarden ogPrekubator.

Les mer om ACCEL programmet på www.accel.no


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28