Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > One2touch i Bergensavisen idag "Torbjørns taster er gull i Asia"

One2touch i Bergensavisen idag "Torbjørns taster er gull i Asia"

"Torbjørns mobilsuksess" er hovedoppslaget i dagens utgave i Bergensavisen. Torbjørn Aasen er grunder av One2touch, verdens første trådløse og batteriløse tastatur for smarttelefoner. BTO har hatt ansvar for kommersialiseringen av tastaturet, som ble lansert i Japan i sommer. Salget har gått svært bra så langt, neste steg er lansering i Korea og resten av Asia. Bergensavisen har intervjuet Aasen, les hele oppslaget her
12.11.2012

Les hele intervjuet med Torbjørn Aasen om One2touch i Bergensavisen 12. november her (ikke lenger tilgjenglig).

Da statsminister Jens Stoltenberg var i Tokyo sammen med mer enn 40 bedrifter, forskningsinstitusjoner og organisasjoner 1. og 2. november, fikk har testet tastaturet. Og han fikk også demonstrert at det nytter å satse på forskningsbasert nyskaping i Norge.

Her er statsministeren sammen med Henning Almestrand og Helge Vindenes i One2touch AS. (Foto: Statsministerens kontor)

Flere oppslag om One2touch og suksess i Japan:
Hegnar Online 2. november «One2touch selger så det suser i Japan» (ikke lenger tilgjengelig)
Forskningsrådet 7. november «Norsk tastatur på det Japanske markedet»
Forsking.no 9. november «Norsk teknologi i japanske elektronikkbutikker» (ikke lenger tilgjenglig)


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28