Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Accel Mat 2013

Accel Mat 2013

Er du en matgründer? Accel Mat 2013 tilbyr bistand til å utvikle en levedyktig forretningsplan med bistand fra høyt kvalifiserte ressurser.
08.08.2013

Siden Stavanger er Norges mathovedstad er det naturlig å gjennomføre ACCEL rettet mot mat i Rogaland. Måltidets Hus, Glad Mat og NCE Culinology er noen av de mange gode initiativene som har satt Rogaland på matkartet.

Accel finner sted på Måltidets Hus i Stavanger over tre helger; 18. – 19. september, 26. – 27. september og 2. – 3. oktober.

ACCEL programmene tilbyr selskaper bistand til å utvikle en levedyktig forretningsplan med bistand fra høyt kvalifiserte ressurser. Selskapene skal få presentert forretningsplan for mulige investorer og kunder. Videre skal selskapene og studentene som deltar få praktisk opplæring i innovasjonsmetoder- og verktøy.

Deltakerne må være motiverte personer eller bedrifter i en tidlig fase som ønsker å utvikle og kommersialisere nye produkter eller tjenester. De får hjelp til å utvikle egen forretningsplan, som de får presentere for mulige kunder og investorer.

Søknadsfrist: 30. august

Deltakelse i programmet er gratis, men deltakende bedrifter eller gründere må dekke egne timer knyttet til gjennomføring, samt reise til og fra samlingene.

 

Mer informasjon og søknadsskjema finner du på Accel sine hjemmesider.

 


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28