Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Ny regjering satser på forskning, kunnskap og innovasjon

Ny regjering satser på forskning, kunnskap og innovasjon

Gjennom blant annet FIN (Foreningen for Innovasjonsselskaper) har BTO jobbet aktivt med å bedre vilkårene for forskning og innovasjon. Når regjeringserklæringen ble lagt frem denne uken, var det med svært lovende signal fra den nye regjeringen.
11.10.2013

BTO og en rekke andre innovasjonsselskaper har organisert seg i FIN, som er et bransjefora i Abelia, NHO. FIN arbeider for økt offentlig satsning på innovasjon gjennom bedring av vilkårene for nyskaping og etablering av vekstbedrifter, og å styrke medlemmenes kompetanse og nettverk for bedre profesjonsutøvelse.

Flere av FIN og Abelia sine kjernesaker er tatt mer eller mindre direkte inn i den nye regjeringserklæringen. Paul Chaffey, administrerende direktør i Abelia, er svært fornøyd med at de har fått full uttelling på sine innspill til regjeringen. Les mer på Abelia sine nettsider: «-Kraftsatsing for forskning, kunnskap og innovasjon» (ikke lenger tilgjengelig).

Anders Haugland, daglig leder i BTO, sier til På Høyden at han syns regjeringserklæringen lover godt innovasjons- og utviklingsarbeid, men at vi må ha tålmodighet for å se hva det endelige resultatet blir. Les hele artikkelen, med flere kommentarer fra Haugland på den nye regjeringserklæringen, her: «Lovende signal fra regjeringen».


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28