Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > VIS søker nye praktikanter
Årets praktikanter i VIS.
Fra venstre: Karoline Lekve (UiB), Tora Lindheim (NHH), Mina Bergan (HVL), Viktor Nielsen (NHH), Kingsley Mihn Le Nguyen (HVL), Sindre Wergeland (NHH) og Joy Mutoloki (NHH). Foto: Margrethe Vikan Sæbø / VIS
Er du interessert i innovasjon?

VIS søker nye praktikanter

Hvert år får studenter i Bergen verdifull arbeidserfaring hos VIS. Nå søker vi etter nye studenter til vårt praktikantprogram.
22.03.2019

Syv praktikanter har det siste året jobbet tett med å løse problemstillinger i en rekke ulike prosjekter i VIS. Praktikantenes bidrag er svært verdifulle for prosjektene og bidrar til at viktige oppgaver blir løst på en god og hensiktsmessig måte. Årets praktikanter studerer på Universitetet i Bergen (UiB), Norges Handelshøyskole (NHH) og Høgskulen på Vestlandet (HVL). Høsten 2018 og våren 2019, lærer studentene mer om organisasjonene, økosystemet for innovasjon og prosjektene vi jobber med. De får også ansvar for egne prosjekter.

– VIS har et omfattende praktikantprogram. I mange år har vi gitt studenter verdifull arbeidserfaring i forretningsutvikling, jus og kommunikasjon. Praktikantene kommer inn med nye ideer, er sultne på ny kunnskap og får oss til å føle oss litt yngre når vi samarbeider med dem, sier Kjetil Myhren-Bergen, Leder for Kommunikasjon i VIS.

Praktikantprogrammet er lønnet og studentene arbeider en dag per uke ved siden av studiene.

En av våre praktikanter fra 2018/2019, Karoline Lekve, forteller om sin tid som praktikant i VIS.

– Jeg er glad for at jeg har får muligheten til å være med på spennende prosjekter, at jeg har fått ansvar og muligheten til å påvirke. Jeg lærer om markeder som jeg ellers ikke ville blitt kjent med, forteller Lekve, som er masterstudent i mattematikk ved Universitetet i Bergen.

Karoline Lekve, Forretningsanalytiker praktikant i VIS.

Nytt praksisprogram starter opp høst 2019

Nå søker VIS etter nye praktikanter for skoleåret 2019/2020. Vi leter etter praktikanter som ønsker å jobbe med forretningsutvikling, kommunikasjon og juss. Felles for kandidatene vi søker er at de må ha en grunnleggende interesse for innovasjon og et ønske om å bidra til at samfunnet får tilgang til nye tjenester, prosesser og produkter. Du får tett oppfølging av våre forretningsutviklere og unik arbeidserfaring.

Forretningsanalytiker (flere stillinger)
Forretningsanalytikeren hos VIS bidrar til å løse en rekke ulike oppgaver i prosjektene vi jobber med. Vi søker deg som er interessert i innovasjon innenfor helse, energi, og havnæringene. Den ideelle kandidaten er en student med økonomisk bakgrunn med gode analytiske ferdigheter, gode akademiske resultater og evnen til å jobbe i team, samt selvstendig. Du må beherske både norsk og engelsk språk.

Kommunikasjon (en stilling)
Vi ser etter en kommunikasjonspraktikant med gode skriveferdigheter på både norsk og engelsk. Arbeidserfaring fra kommunikasjon eller journalistikk er er en fordel, men ikke et krav. Arbeidsoppgavene varierer, og inkluderer å skrive artikler og prosjektbeskrivelser, publisere av innhold, håndtere sosiale medier, bidra til arrangementstøtte og løse administrative oppgaver.

Hvordan søke?
Send en kort søknad med CV og vitnemål til rekruttering@visinnovasjon.no innen mandag 6. mai 2019.

Spørsmål?
For mer informasjon om stillingene, kontakt oss på +47 400 20 800 eller rekruttering@visinnovasjon.no

Les mer om hvilke tjenester VIS tilbyr studenter her.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28