Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Lanserer «Styrepool4Startups»
Arve Førland Eide til venstre og Vilde Regine Tellnes til høyre, begge fra Healthy Eats AS. Stine Therese Andreassen fra Wide Assessment AS i midten

Lanserer «Styrepool4Startups»

- Vi har «headhuntet» syv kompetente rådgivere som skal kunne gå inn og hjelpe oppstartselskaper i gang med ordinært styrearbeid. Dette er nå en del av tilbudet du får hos oss som gründer, sier prosjektleder Ove Gjelsvik i VIS.
17.02.2021

Gründere har en travel hverdag og i tidlig fase er ikke styrearbeid det som blir høyest prioritert. Det er heller ikke alle som har erfaring med denne type arbeid fra før. Derfor har VIS Startup utvidet sitt program med et tilbud som har blitt varmt mottatt av oppstartselselskapene som er tilknyttet  VIS, og er i vekst.

I programmet får deltakerne informasjon relatert til styrearbeid iht aksjeloven, hvordan etablere og samarbeide med et styre, samt bistand til rekruttering av styremedlemmer og praktisk gjennomføring av styremøter.

Tilgjengelig i programmet har man foreløpig syv rådgivere, Stine Andreassen (Wide Assessment AS), Atle Sivertsen (NCE Finance Innovation), Roald Brekkhus (BKK Spring AS), Margunn Minne (Sparebanken Vest), Ådne Iden Høiland  (TV2), Kristian Bruarøy og og Mari Kristine Rørvik fra VIS.

Erik Myhr Nilsen, partner i SANDS

SANDS bidrar med både juridisk veiledning og økonomisk støtte til programmet.
-Dette programmet syntes vi hørtes spennende ut og spesielt hyggelig at vi kan bidra med et tjenesteområde som gir raskt nytteverdi for oppstartselskapene som deltar, forteller Erik Myhr Nilsen, partner i SANDS

Ønsker du å vite mer om «Styrepool4Startups» programmet, kontakt prosjektleder Ove Gjelsvik, ogj@visinnovasjon.no – +47 93 02 91 56.

 

 

Kontakt oss


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28