Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > DEMO DAY 2019
ENERGY - TECH - LIFE SCIENCE - OCEAN

DEMO DAY 2019

20
februar
10:00 – 19:00

VIS arrangerer sammen med flere gode samarbeidspartnere årets DEMO DAY for investorer og investeringsmiljøer.

I løpet av dagen vil du kunne få oppleve nærmere 50 selskaper på scenen fordelt på 4 ulike bransjer:

ENERGY – TECH – LIFE SCIENCE – OCEAN

Hensikten med DEMO DAY er at lovende selskaper som er på jakt etter samarbeidspartnere eller investorer, får vist seg frem på en 5 minutters presentasjon. Vi legger også opp til at deltakere kan avtale møter og møtes i etterkant av presentasjonene.

I fjor presenterte 45 selskaper seg og det var en stor suksess. Vi brenner for samarbeid og har i år invitert med flere aktører som til daglig jobber med innovasjon-og tidligfaseselskaper fra hele Norge. Oppdatert liste over deltakere vil bli distribuert til påmeldte.

Hvem kan delta?
DEMO DAY er en dag hvor vi kobler lovende oppstartsselskaper med kapital. For at dagen skal bli mest mulig nyttig, både for oppstartselskapene og investorer, ønsker vi “cash” i auditoriet. Vi inviterer derfor ulike investornettverk, engleinvestorer og såkornmiljøer til å delta. Vi ønsker også at privatpersoner som er nysgjerrig og har midler til å investere i tidligfase-selskaper melder seg på. Du vil løpet av dagen bli presentert for ulike aktører som kan hjelpe deg å orientere deg i dette miljøet, og kanskje koble deg med andre investorer for en co-investering.

Hvem investerer?
Det er ingen forutsetning at det vil skje investeringer i selskaper som presenterer seg. Det viktigste er at selskaper kommer i dialog med investorer som fatter interesse i produkt, tjeneste eller team. Arbeidet knyttet til investeringer skjer i etterkant av DEMO DAY. Flere aktører som er tilstede kan gi råd og veiledning på hvordan man går frem for å være med på en eventuell investeringsrunde. Det vil også bli satt av en pott fra presåkornmidlene som VIS skal investere i selskaper som presenterer seg på vegne av Innovasjon Norge.

Hvilke selskaper vil jeg få se?
Selskapene er tidligfase- høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Disse bedriftene har vist at de er svært levedyktige over tid, og leverer teknologi i verdensklasse. Det er selskaper som er vurdert som lovende og vil enten være i gang med å hente inn kapital eller planlegger å gjøre det i nærmeste fremtid. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team!

Du finner mer informasjon, kontaktinfo og påmelding her.

Husk å melde deg på via påmeldingsskjema.

Vi avslutter en innholdsrik og hektisk dag med Afterparty på den nye restauranten «Lanternen» like om hjørnet!

20
februar
10:00 – 19:00


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28