Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > Webinar: Bergen Brainstorm inviterer til 54 timers idésprint for studenter
Foto: Emma Simpson, Unsplash

Webinar: Bergen Brainstorm inviterer til 54 timers idésprint for studenter

24
-
26
april

Tør du teste din kreativitet og samarbeidsevne? Vil du skape løsninger for å bedre studenthverdagen? Vil du vinne kr. 10 000 for å realisere ideen din?

Start Bergen har fått tak i spennende caser fra Kavlifondet. Er du student, bli med på online idesprint for best mulig trivsel og god psykisk helse i studentmiljøet!

Hvordan forhindre utenforskap, redusere ensomhet og skape større åpenhet rundt psykisk helse?

Vi skal skape et uforglemmelig arrangement for DEG! Helgen byr på casekonkurranse for kreative, nysgjerrige og løsningsorienterte studenter, der førstepremien er kr. 10 000.

Bergen Brainstorm gjennomføres på 54 timer: fredag 24. – søndag 26. april. Alt vil skje ONLINE, og dere vil få hjelp av dyktige mentorer og dedikerte støttespillere.

Gjennom helgen vil du få muligheten til å jobbe med en av problemstillingene og komme opp med nye løsninger. Sammen i et team på fire skal dere komme frem til den mest kreative og innovative løsningen. Du kan melde deg på både meg og uten team.

Vi ønsker studenter fra alle studieretninger. Sett av datoen! Håper å se deg der! DU stiller for en skjerm og VI stiller med lærerike innovasjonsmetoder, mentorer og flotte premier.

Kavlifondets satsningen på Tech, håp & kjærlighet skal fremme effektiv bruk av teknologi i samfunnsnyttige prosjekter som arbeider for å bedre ungdoms psykiske helse, bekjempelse av ensomhet og utenforskap og hjelp til vanskeligstilte.

Under Bergen Brainstorm skal man ta utgangspunkt i SHOT-undersøkelsen for 2018 som er studentenes helse- og trivselsundersøkelse. Casene utformes basert på syv ulike tema:

  • Ensomhet / sosial inkludering
  • Mobbing / diskriminering
  • Perfeksjonisme / prestasjonsangst
  • Sosiale medier / overdreven skjermbruk
  • Rus / avhengighet
  • Spisevansker / kroppsbilde
  • Åpenhet om psykisk helse / å søke hjelp
24
-
26
april


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28