Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Kontakt oss > Nils-Eivind Holmedal

Nils-Eivind Holmedal

Bilde av Nils-Eivind Holmedal
Senior forretningsutvikler
nho [at] visinnovasjon.no
Følg Nils-Eivind i sosiale medier

Med et godt utgangspunkt innenfor prosjektledelse i olje- og gassektoren har Nils-Eivind stålkontroll på forretningsutvikling og prosjektledelse for kommersialiseringsprosjekt i VIS. Han brenner for å bygge gode økosystemer for kommersialisering, enten det gjelder kommersialisering av teknologi fra forskning eller gründere med potensiale for å vokse gjennom internasjonalisering. Nils-Eivind liker seg godt på fjelltur året rundt, og spesielt glad blir han når han får tid til en fartsfylt skitur på vinterhalvåret. Flere interesser henger også godt sammen med jobben, og Nils-Eivind er blant annet overbevist om at fremtiden er elektrisk. Han bruker enhver anledning til å fortelle kollegaene sine om hvor fornøyd han er med el-bilene sine.

Utdanning: Dataingeniør med mastergrad i innovasjon, entreprenørskap og teknologiledelse og Registered Technology Transfer Professional (RTTP)

Prosjektleder for:
ZoneCat
Prosjektet går ut på å utvikle en ny type energi-effektiv renseenhet som skal eliminere metanutslipp fra magerbrennende gassmotorer.
XSENS: Drivstoffmåler
Verdens frakteflåte forbrenner 370 millioner tonn drivstoff I året. XSENS’ drivstoffmåler vil bidra til å redusere drivstoff-forbruket hos store skip og dermed redusere utslippene av CO2 og SOx.
Wellmend: Safety Valves
WellMend tilbyr en innovativ metode for å reparere hydrauliske kontrollinjer til brønnsikringsventiler, noe som gjør at den totale kostnaden ved reparasjon blir betydelig redusert.
Fiberoptisk tunnellovervåkning
I Norge er det årlig 1300 sammenbrudd, 25 branner og 15 nærbranner i motorvogner. I mange alvorlige tilfeller er det bare tilfeldigheter som har gjort at man har unngått tap av liv.
Rock Physics Technology
Rock Physics Technology er et digitalt oljeservicefirma som leverer en ny, innovativ programvare for geologer og geofysikere som leter etter olje og gass, kalt ENTER.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28